pardon gobeksiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gobeksiz erkek balkonsuz eve benzer
  2. pardon
  3. i beg your pardon
  4. pardon me
  5. pardon lan
  6. pardon ama siz carptiniz
  7. pardon anne
  8. pardon atesiniz var mi
  9. pardon bakar misiniz
  10. pardon kizilay dan gecer mi

© 2008 - uludağ sözlük

pardon gobeksiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pardon gobeksiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardon gobeksiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kktcell » karma » grup seks yaparken ufak cocuga yakanmak » mustafa celaleddin pasa » her issize 350 ytl maas » philosophia » zall dan beklenenler » islam in hosgorulu olmamasi » biz adanaliyik kebabi severik » eskisehir » yilanla poz veren manken » lynyrd » cenabet » matrax » truva kanyak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » islam » juninho nun galatasaray a gelmeme sebebi » cuneyt akeroglu » her tur seks yapilir » sozlukle ilgili istekler » no one there » fanatizmin hastalik haline gelmesi » safak saymak » mamma mia » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » zall kimdir » audi r8 » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » polo tisortle namaz kilmak » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri