pardon en yakin eskart nerden alabiliriz acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pardon bukartiniz var miydi acaba
  2. pardon acaba sizi sevebilir miyim
  3. ronaldinho yu alabiliriz
  4. yaww nerden geldin sen nerden
  5. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  6. slm nerden asl
  7. nerden bileceksiniz
  8. nerden mi biliyorum
  9. nerden nereye
  10. pardon lan

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ekmek arasi » sony playstation 3 » halit eken » angel » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » formati yirtmak » tansu ciller » abdullah gul un age of empires de paladin olmasi » white » edouard cisse » kenesiz piknik istiyoruz » insanlarla ugrasmak zor » haci muro » erman toroglu » ne guzel guldun » behcet celik » four seasons hotel bosphorus » coca cola » silverfall » vav olmak » jimi hendrix sex tape » erzincan in tarihi eserleri » ataturk un sovalye olmamasi » bir cicegin guzelligini takdir edemeyen kimse » gotu tutusmak » gerekirse pkk ya karsi cikariz » oncelikle hamdi bey in allah belasini versin » gece a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa