pardon caylagi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. caylagi kurtarmak
  2. yilin caylagi
  3. pardon me
  4. pardon
  5. i beg your pardon
  6. i beg you pardon
  7. pardon lan
  8. pardon anne
  9. pardon atesiniz var mi
  10. pardon ama siz carptiniz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» alkonost » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » atom bombasi yutmak » cimri birinden borc para istemek » lacrimosa » icimdeki kufurler » gecmis » en yakin arkadasin olmesi » alkis agasi » yasaklardan korunmanin yollari » benzine yapilan zam » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » rosa luxemburg » axxis » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » 17 aylik bebege tecavuz » icimdeki ates » dib sahne » leyla gencer » odtu bilgisayar muhendisligi » gta san andreas » verilen oyu degistirebilmek » kotu kizlarla flort rehberi » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » arabam var » oyundayim » etimesgut » oyuncakdunya » seri eksi oy veren ibne a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa