pardon bukartiniz var miydi acaba 

kapat
  1. belediye otobüslerine bindiğinde önce bukartını okutmaya çalışıp sonra olumsuzluk ifadesi veren sesi duyduğunda otobüsün içine mal mal bakan insanın sorabileceği sorudur. genelde acıklı bir ortam yaratır.
    #2128292 (erdem_andac, 14.08.2007 00:33)

© 2008 - uludağ sözlük

pardon bukartiniz var miydi acaba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pardon bukartiniz var miydi acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardon bukartiniz var miydi acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ipt » sarki isimlerinden mesaj yazmak » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » epilepsi ile orgazm » paranoya » sorunsal » eski sevgilinin aramamasi » postpartum psikozu » abdullah catli » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » maimonides » jitem » elegy » yesil isik » turkmenistan milli futbol takimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zubeyde hanimin sir vasiyeti » musvette e dergi » etkileme sanrilari » yavsak sozluk yazarlari listesi » yaran diyaloglar » bl » gaba » luxury boutique hotel » amacsiz kalmak » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » isinmak icin vodka icmek » recep tayyip erdogan in msn iletisi » papyon takmak tatara zulumdur » sappho » kiyamet