parayla saadet olmaz cok parayla olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parayla saadet olmaz
  2. parayla saadet olur
  3. parayla saadet olur ayse olur fatma olur
  4. parayla mutluluk olmaz parasiz hic olmaz
  5. parayla sadakat olmaz
  6. gorgusuzluk parayla olur
  7. parayla imanin kimde oldugu belli olmaz
  8. parayla oynamak
  9. parayla satilmaz
  10. son parayla sigara almak

© 2008 - uludağ sözlük

parayla saadet olmaz cok parayla olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. parayla saadet olmaz cok parayla olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parayla saadet olmaz cok parayla olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paramnezi » beduk » gunahim ol benim » ne olacak bu sagin kompleksi » osasuna » daniel gonzalez guiza » olomuc » baskici bir ailede yetismek » karin » varsani » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » tiriska » isin karaca » women leather and hell » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » serdar ortac kliplerindeki dansci kizlar » ali fuat cebesoy » izmiri izmir yapan ozellikler » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » surrealizm manifestosu » vicdan » bak su yumurcaga » postpartum psikozu » uzun ince bir yol » vecit » ben aslinda hayata kiziyorum ya » otimik durum » mavi gozlu dev » implosion