parasizliktan surekli meybuz yiyen cocuk 

kapat
  1. dondurma parası hiç yetmez bu çocugun yetmeyince de meybuza abanır.
    (jackieboy, 07.02.2008 17:15)
  2. hayallerinde hep bademli magnum vardır. ama yoktur parası alamaz.
    (martilarisevenadam, 07.02.2008 17:16)
  3. sürekli meybuz yiyecegine, parasini biriktirse kornetini de, magnumunu da yiyecek cocuktur.
    (pringles, 08.05.2008 23:06)
  4. çocukluğunu doksanlarda yaşamış olan "çocuk"tur büyük ihtimalle.
    (enderun sevgiler, 08.05.2008 23:09)
  5. circir olacak çocuktur. her gün meybuz yenir mi ya?
    (otep shamaya, 08.05.2008 23:11)
  6. en asil duygunun çocuğudur. meybuz yerken kendinden geçer. favori sloganı "meybuzsuz bir gün, yıldızsız bir geceye benzer".
    (TTTDDD, 08.05.2008 23:12)
  7. bu çocuk aynı zamanda yaz günü saat 12 de sokak arasında tek başına top sektiren çocukdur...
    (pergamon, 08.05.2008 23:13)
  8. köpek yavrusu gibi kokan çocuktur. terler meybuz yer koşar terler. .
    (mrs lautrec, 08.05.2008 23:44)
  9. meybuzun açılımının meyveli buz olduğunu çözünce çok sevinen ve bunu bir meybuz yiyerek kutlayan çocuktur.
    (hoyrat hayalet casper, 08.05.2008 23:45)
  10. adı üstünde çocuktur. her gün parasını biriktirip en alasından dondurma alabileceğini düşünürse daha o yaşlarda harçlığından arttırarak ileride otomobil olmasa bile motorsiklet alabilecegini de düşünür. lakin çocuktur işte, şimdi olsun ister, hemen olsun ister, "neden olmasın?" der!

(bkz: sacmaliyorum mütemadiyen)
    (genco, 08.05.2008 23:46 ~ 23:47)
  11. ulan aslında en güzelini yiyen çocuktur. hatta evde meyve sularını gazozları çinko taslara koyup dondurup kendi meybuzunu kendi yapabilecek kapasiteye sahip çocuktur.aslında hepimizin bilinçaltında bu çocuk yatmaktadır.

(bkz: buz parmak)
    (ciyzis kirayzs, 08.05.2008 23:47)
  12. (bkz: paranın gözü kör olsun) garibin dondurma alacak parası yok.
    (getirmezemi, 09.05.2008 00:00)
  13. meybuzu magnuma tercih eden çocuktur. parası olmadığından değildir diye umduğum çocuktur.
    (pequzhe, 09.05.2008 02:04)
  14. parası olsa da meybuz yiyecek olan çocuktur. parası olsa bile leblebi almayıp leblebi tozu alan çocuğun amca çocuğudur.
    (ehl i dil, 09.05.2008 02:54)
  15. büyüyünce * arkadaşlarıyla * magnum yerken çok daha fazla zevk alabilecek çocuktur ...
    (er2rule, 09.05.2008 04:24)
  16. (bkz: bitmesin diye cikolatasini yavas yiyen cocuk)
    (bi biskreme verdim, 09.05.2008 08:09)
  17. sütlüsü olurdu bir de bunun hesapta. süt bunun neresinde bilmem ama, beyazı pek bir hoş olurdu. sırtında mini bir soğutturgaç taşıyan abi işini iyi bilirdi. ya okul önlerine gelir, ya da mahalle maçlarını izliyormuş gibi yapardı. eğer birkaç arkadaş da varsa maçı izleyen, bu abi de olunca iyice stadyum atmosferi oluşuverir, daha bi gaza gelinirdi.

gol olduktan sonra değil, yaklaşık 1 dakika kadar süren devre arasında ''buuuuz gibi dondurmaaa'' diye bağırırdı. maçın sonlarına doğru iddiaya girilmemişse eğer, '' olm dondurmasına oynuyoduk di mi lan? '' geyikleri dönerdi.

algida'nın o kışkırtan buzdolabına gidince daha bir üşüyen çocukların vazgeçilmeziydi bu meybuz. ne güzel lan işte renkli renkli. heba etme çocum sen paralarını. baban çok zor kazanıyor zaten, kıymetini bil, idareli harca. hadi yavrum, hadi evladım..
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 09.05.2008 08:22)
  18. aslında meybuzu çekici kılan parası değil; evden yasak gelmesidir. "oğlum yeme şu buzu "ya da kızım bak o buzu yersen hasta olursun" diye sarf edilen yasaklı cümlelerin kırılması için seçilir meybuz.. bir de buz yemeyi sevenlerin tercihidir.
    (spina, 09.05.2008 08:30)
  19. ileride magnum yiyecek kadar parası olduğunda "bir zamanlar meybuz yiyen fakir ama gururlu bi çocuk vardı" diye bir cümle sarfetmesi muhtemel çocuktur. devamı "unutmadım o günleri, unutmadım uleyn meybuzdan aşınan dilimin yaralarını" şeklinde olacak magnum yiyen çocukların kızgın kumlardan serin sulara atlayışına nasıl da özendiğini falan anlatacaktır.
    (asperg, 09.05.2008 08:53)
  20. Artık gelsin de ona bi dondurma ısmarlayayım dediğim çocuktur.

(bkz: Sabah kalktığında gece bıraktığı başlıkları görmek)
    (Davutsu, 09.05.2008 09:12)
  21. (bkz: parasızlık)
    (bkz: meybuz bedava mı lan)
    (www wwwwwwwwww www, 09.05.2008 09:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» budapest klezmer band » midilli tutkunu prenses » 30 yas » kuba » tener » efendi » 13 mayis 2008 youtube un gosterip vermemesi » hollow man » meni gelmesi » amat » alternatif kralice elizabeth kriterleri » meyve salatasi » iskender buyuk » tanrinin intihar etmesi » yol ayrimina gelmek » less » careless whisper » kilis in tarihi eserleri » dawsonleery » ben denedim korkmayin » rs ne la » yabanci unlulerin karsi cinslerin arasini bozmasi » unlu filmlerden ilginc sozler » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » yann tiersen » server durumu » diger turk cumhuriyetleri ile federasyon kurmak » kripteks a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa