parasiyla degil mi kardesim 

1. dükkan sahibinin, parası olduğu halde müşteriye mal satmak istememesi durumun da , müşterinin söylediği, sitemkar cümle.
    #2505271 (dalton ana, 22.10.2007 19:52 ~ 23.10.2007 15:57)
  2. -kızını vermiyor musun?
    +veriyorum.
    -parasıyla değil mi kardeşim?
    +değil. kızın üzerine yaptırdığım ev, araba ve hesabına yatırdığım parayı alırım.
    -haa. kalsın o zaman. ben diğer dükkanlara bakıp geliyim.
    #2505408 (roots, 22.10.2007 20:20)
  3. - bir cetvel bir pergel bir de çikolata alacağım.
    + evladım burası bakkal. kırtasiye değil.
    - olsun. parasıyla değil mi?
    + seyfo, midyat gelin.
    - çikolata yeter de artar bana. vınnnn.

akşama babacığım unutma ülker getir....
    #2505424 (larker, 22.10.2007 20:23)
  4. (bkz: parası neyse veririz)
    #3311658 (deli bozgun dolu dizgin, 24.04.2008 10:58)
  5. beklediği hizmeti göremeyen kişinin sinirli bir şekilde de olsa isyan cümlesi. bok gibi param var, sen kayberdersin.
    #3539464 (sex files, 15.06.2008 01:16 ~ 01:17)
  6. paranın her kapıyı açtığını düşünen bir insan evladının sözüdür. teoride etik olmamasına rağmen; pratikte oldukça geçerlidir.
    #3539495 (kaleci sacli adam, 15.06.2008 01:20)
  7. parasiyla degilmi kardesim in doğru yazılmış hali.
    #3539523 (bleak poison, 15.06.2008 01:26)

© 2008 - uludağ sözlük

parasiyla degil mi kardesim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. parasiyla degil mi kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parasiyla degil mi kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iamwhoiam » enderun sevgiler » entry ve nick uyumu » clinomyn » besiktasli donusu » kaaria » sagci yazari baslik ile entrylerinden tanimak » hole » martin chalfie » fatih terim » orta asya turk muzigi dinlememis turk » ismail yk devrimcidir » paintitblack » kizla kesisirken dusen gozluk cami » fratelli d italia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aktutun karakoluna golf sahasi dikmek » hep bunu yapmak istemisimdir » no passaran » busta rhymes » cocuklarla girilen diyaloglar » eylemsizlik » turk filmlerinden ogrenilenler » alessandro petacchi » atom bombasini turkler kesfetse olabilecekler » che » buralar soguk » l33t supa h4x0r » robin hood » dilek onder » yillar utansin