parasi olup da fakir taklidi yapan cakallar 

1. ne zaman sorsanız "param kalmadı ya. ekmek param bu, (olmayan) çocuğuma patik alacağım bununla." diyen; ama gittiğinde "ben atıyorum millet de yiyor valla." diyip espresso içerek play station 3 oynayan insandır.

genelde futbol oyunları oynarlar. hem de orjinal cd kullanırlar. oldukça küstah kişiliklerdir.
    #2607869 (karin, 19.11.2007 20:52)
  2. paralarını kara gün için saklayan kişilerdir.
    #2607879 (kediye kafa atan mucahit fare, 19.11.2007 20:55)
  3. parası olmayıp da zengin taklidi yapanlar kadar iğrenç insanlardır. sanki şakağına tabanca dayayıp, parasını alacaklarmış gibi karşısındaki insana hakarettir. görüldükleri yerde, kafa öte yana çevrilmelidir.
    #2609513 (tepesersemi, 20.11.2007 10:44)
  4. (bkz: varyemez)
    #2609533 (inexis, 20.11.2007 10:59)

© 2008 - uludağ sözlük

parasi olup da fakir taklidi yapan cakallar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. parasi olup da fakir taklidi yapan cakallar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parasi olup da fakir taklidi yapan cakallar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » su icerken domalan insan » turban » mircea lucescu » badlik amiri » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » ne dedi ne dedi » kolay mi kurtulmak tanrinin cehenneminden » sizin dininiz size benim dinim banadir » medicine wheel » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » serva dinu » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » jean marie gustave le clezio » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alp ustungor » sex friend » kolun trafik kazasinda kopmasi » serkan gedik » carriye roxalina » aydin karabulut » turkan soray » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » alonso solis » faati » olsa verirdim » atsizcilar com » cupcake » tersten yazmak » sevgili deyince yazarlarin yumusamasi