parantez ici hayatlar 

kapat
  1. Cihan Tekin dostumun elinden çıkma yazılar, söyleşiler ve fotoğraflar. Üretken olmak, ortaya birşeyler koyabilmek...

http://www.parantezicihayatlar.com
    #2476183 (illumination, 16.10.2007 11:53)
  2. msn'de sıkça rastlanır bunlara:

(l), (d), (@), ($), ...

çoğu tekdüze, anlamsız ve yapmacıktır.

aslolan arada kalandır: (bkz: lol)
    #2476188 (larker, 16.10.2007 11:56)
  3. cihan tekin in yazılarını paylaştığı kişisel sitesi. yazı dili çok sade olmasına rağmen bazı cümleleri var ki birkaç defa okumadan anlayamıyorsunuz. anladığınız zamansa 'vay bee' demeden edemiyorsunuz. röportajları, denemeleri, şiirleri, fotoğrafları çok başarılı. bir blog için oldukça geniş bir yelpaze. tek kişilik bir ekip gibi adeta. severek takip ediyorum. binlerce tekdüze blog içinden sıyrılmayı başarabilmiş ve birçok ünlü isminde takip ettiğini bildiğim bir yer. çok daha iyi yerlerde göreceğiz. böyle üretken bir adamın işlerini yayınladığı ve birçok tanınmış-başarılı isme işlerini takip ettirmeyi başaran bloga tekdüze diyebilen birisi keldir-foduldur üstelikte eblehtir
    #2737056 (endoplazmik, 23.12.2007 23:02 ~ 23:36)
  4. yeni giriş yazısı:

...kutsal kitaplar dahi herşeyin kendi özüne dönmeden kıyametin kopmayacağını söyler...
    "yani biz kazanmadan dünyanın sonu gelmeyecek...
    o zamana kadar ihtiyacım olan tek şey sakinlik..."

içimi nasıl okumuş bilmiyorum.
    "dönsün dünyan bilinmeze ittigin bak ben oldum."* * *
    #3418649 (oyuncakdunya, 19.05.2008 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

parantez ici hayatlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. parantez ici hayatlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu parantez ici hayatlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk telekom un google a erisimi engellemesi » sirinler askina » iced earth » zuhaha » miss cherry » giresun » terazi burcu erkegi » gelin » memur profesor » mou lipis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci