paranoyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. de da paranoyasi
  2. darbe paranoyasi
  3. is yerinde zam paranoyasi
  4. rejim paranoyasi
  5. facebook paranoyasi
  6. yahudi paranoyasi
  7. korlestirici ulusalcilik paranoyasi
  8. yuruyen merdiven paranoyasi
  9. ailenin uyusturucu paranoyasi
  10. dinleniyor muyum paranoyasi

© 2008 - uludağ sözlük

paranoyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paranoyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paranoyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» as i am » park sapigi » yaz demedim » saldiray abi » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » plutarco elias calles » football manager 2008 » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » tehlikeli saplanti » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » alternatif prezervatif isimleri » 12 ekim 2008 uds sinavi » stage name » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » johnny b goode » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hard sun » tom bombadil » tifo mehmet » cenabet » ferhat » yaran olaylar » anlamli sarki sozleri » bir varmis bir yokmus » michael jackson » reverie harlequin forest » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » dogubayazit » trt nin irib le girdigi is birligi » gunce » ruyada dis hekimi gormek