paranoyagim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. stadyumlarda para ustu olarak bozuk para verilmesi
  2. paraya para demem para benim olmadikca
  3. az para kazanip cok para harcayan kisi
  4. para vermeden para ustu almak
  5. 10 para ver 10 para ver 10 para yoksa 5 para ver
  6. aslan kac para para pom
  7. aslan kac para para pum
  8. para meta para
  9. kac para
  10. kes para

© 2008 - uludağ sözlük

paranoyagim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. paranoyagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paranoyagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » kostebek sirin » herkesin spor yapmaya baslamasi » matt groening » i kissed a girl » yemekler ve gercekler » bulent serttas gibi terleme rehberi » portakalli gazoza meyveli gazoz diyen insan » marina » optum kib bye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci