paranoia 

kapat
  1. aramıza yeni katılan 4. nesil yazar.*
    (pamuk proton ve 7 elektron, 22.04.2007 10:27)
  2. 4. nesil olmaktan başlangıçta üzüntü duymuş, ama üzüntüsü çabuk geçmiş bi kimsedir.
    (paranoia, 22.04.2007 15:27)
  3. başlığıma entry girip beni rahatlatmış nesildaşım yazardır.
    (Draconian, 24.04.2007 16:11)
  4. anlam olarak aynı nicki paylaştığım 4. nesil yazar.
    (Paranoyak, 24.04.2007 16:13)
  5. çok sevdiğim meslektaşım sınıf arkadaşım atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı laik demokratik bir hukuk devleti olan ülkemizin gerçek sevdalısı başarılar diliyorum
    (dr_atlantis, 25.04.2007 18:03)
  6. (bkz: paranoid park)
    (satantango, 18.04.2008 17:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hazarlar » takvim » reklama giren filmin geriden baslamasi » apaci » zapejala angelina » topal osman aga » muesses nizam » yasaklamak yasaktir » dalton ana » youtube un meme yapmasi » kayganak » zordur kopruleri yakmak » farkli olandan korkmak » issizlik krizi » kara duzen » denizi duyuyorum yine » dave murray » aidatli uyelik » zeytinburnu » can yucel » pondexter » tutsikimiyancek » 1852 » tuvalette entry girmek » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » aramis » hepsi hepsi hayat nasil olsa » modernlesme kemalizm ve demokrasi » sevgilisi olmayanlarin yapmasi gerekenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa