paran cebinde kalsin kampanyasi 

kapat
  1. yok yok kıçımdan kampanya uydurmuyorum; bir vestel kampanyası bu.. bugünlerde reklam kuşağında sık rastlıyoruz..

misal "bilmem kaç ekran televizyona şu fiyatı ödeyeceğine 100 ytl az öde; paran cebinde kalsın"

şöyle bir daha bakalım.. o "bilmem kaç ekran" televizyonu satın almazsan paran tümüyle cebinde kalmıyor mu? şu durumda vestel'e bu kampanyada destek vermek adına hiçbir şey almamak yönünde bir tavır sergiliyorum.. böylece param cebimde kalsın..

ayrıca nil karaibrahimgil şarkılarını irdeleyip cımbızla çektiğiniz cümlelerden kampanya uydurmayın rica edicem efendiler..

hayır korkarım; bunu yapan bunu da yapar

"o beni güvenli bi marka sanıyo;
    ne mal üretsem yok satıyo.."*

veya

"3 eski tv parçaladım önce
    anteni de kıydım ince ince
    bir de çin malı düğme ekleyince
    kalktım, sana ürün yaptım"*
    #580763 (hidrojen, 27.08.2006 04:39)
  2. (ara: regal)
    #580785 (scarface, 27.08.2006 05:18)
  3. 'paran cebinde kalsın biz kredi kartından söğüşleyelim sende bi mok san' olayıdır.
    #581141 (pantalasSA, 27.08.2006 11:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

paran cebinde kalsin kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paran cebinde kalsin kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paran cebinde kalsin kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about paran cebinde kalsin kampanyasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.