paralel beyinler 

kapat

1. her şey, "başlık silindiği için entry'niz siliniyor" başlığına tam da "almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık" yazayım derken, bunu zaten 6.4.r.1.$.h 'nin girmiş olduğunu görmemle başladı. kafamdan konuyla ilgisiz slaytlar geçiyor, flaşbekler patlıyordu. 1984 gerçek mi oluyor? yoksa herkesin on beş dakikalığına meşhur olacağı yer sözlükler mi? piramitler kimin eseriydi? dövüş klübünü hatırladım. "cansın" kafamda yankılanan buydu evet. 90'lar ve tavuk ense modası. bir kalecinin yazdığı senaryoda hiç gol atamayan golcü ben olmalıydım. her şey, şimdi anlam kazandı.
    *
    #1078122 (benzin, 30.12.2006 00:52)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

paralel beyinler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paralel beyinler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paralel beyinler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about paralel beyinler. Copyrights of the articles are belong to their authors.