paradoxal zihniyet 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 04.02.2008 10:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tarihteki buyuk yalanlar » seviselim mi diyene verilecek cevaplar » hayrettin demirbas » kumanda calisiyor » ben eksideyken » televizyonda aglatan hayatlara gercekte aldirmamak » 7 haziran 2008 turkiye portekiz maci » sozluk ne oluyor gotun basin oynuyor » recep tayyip erdogan stadi » john lennon » orijinal kelime obekleri » mulayim » ulu engine sicti » anne entrylerim okunmuyor » gulhan » getir butonunun yardigi anlar » deprem ve yerin altindan gelen insan sesleri » chun li » another day » aysam » bunu yapan insan olamaz » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » bilgehan demir » mutlak seveceksin beni » kanal d » migros » kronik kuzu » sarkilardaki yar fenomeni » korsan cd saticisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa