paradise of my brother 

kapat
  1. kamuya ait halk plajını kapatıp ingiliz turistlerin hizmetine sunan uyanık bir abimizin, mekanını överken kurduğu, dunyada uretilmis cumleler sınıfına girmeyi fazlasıyla hak eden ifade. duyduğum anda aklımda beliren sen kimsin? kardeşin kim? kamu malı nasıl kardeşinin oluyo? elin ingilizi ne yapsın kardeşini? bunun neresi cennet? gibi milyonlarca sorulara cevap bulamamam sebebiyle söz konusu isim tamlamasını rumuz olarak seçmeye karar vermişimdir.
    (bkz: sözlük yazarlarının nicklerinin hikayesi)
    #516938 (paradise of my brother, 09.08.2006 13:27)

© 2008 - uludağ sözlük

paradise of my brother başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paradise of my brother ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paradise of my brother nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknik ogretmen » ismail turut » almanyaca » bandira devletleri » gaziosmanpasa » alevilik bir mezhep degildir » gece » mental map » lost » brad bellick » nazli ilicak » sapthuran » 3g » insurgency » bir varmis bir yokmus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ana baba baci abi kardes gibi zall » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » 31 cm » sentenced » fenerbahce den nefret etme sebepleri » sevil aki » cocukken yapilan salakliklar » birak daginik kalsin » hasip ile nasip » ulmer munster » boslugabagislanansozler » balm » yalnizim » pulp fiction » oliver y benji