para ustu olarak prezevatif veren pezevenk 

kapat
  1. büyük ihtimalle para ustu olarak sakiz veren bakkaldan esinlenmiş olan serbest meslek erbabı. o da bir ticari zekadır sonuçta.
    #1433985 (chilavert, 20.03.2007 21:10)
  2. müşterisinin sağlığını düşünen pezevenktir.
    (bkz: müşteri velinimetimizdir)
    #2924522 (ben hep 17 yasindayim, 31.01.2008 12:11)
  3. ''bende bozuk kalmadı'' yalanına sığınmaktadır .
    #2924541 (kamil, 31.01.2008 12:14)
  4. veznedarın para vermesi kadar normal sayılabilinecek durumdur.
    adamın işi napsın...
    #2924555 (viva la fidel, 31.01.2008 12:16)
  5. para üstü miktarına göre çesitte sunan pezevenktir,aromalı ve dogal küçük meblalar için 5 ytl üzeri para üstüne geciktiri kremli tırtıllı ve kabartma çikolatalıda verildigi görülmüştür. (bkz: pezevenkmiyim neyim)
    #2924576 (kuzenix, 31.01.2008 12:20)
  6. mesleğinden ödün vermeyen ve çizgisinden asla sapmayan, prensip sahibi pezevenktir.
    #2924580 (tepesersemi, 31.01.2008 12:21)
  7. sermayelerine bir şey gelmesinden korkan; onları koruyan kollayan bilinçli bir pezevenktir.
    #3304056 (alone with everybody, 22.04.2008 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

para ustu olarak prezevatif veren pezevenk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para ustu olarak prezevatif veren pezevenk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para ustu olarak prezevatif veren pezevenk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray ve besiktas kardesligi » alt beyin » power fm » lupelius » milletvekilleri asgari ucret alsin » bluevelve » calculus » anterograd amnezi » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » chemical assault » yarin cok gec olacak » ozledim » fenerbahce » henkka blacksmith » sadettin teksoyun parmagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rotten com » suha ozgermi » better off » alternatif bim acilimlari » grand theft auto iv » muhammed demir » dunyanin en yasli bakiresi » izmir » master of puppets » bakrac » biruni » fettos » sagopa dan baskasini tanimam abi » air » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak