para sahibi kadin sinir sahibi de olur 

kapat
  1. evet, parası olan kadın kendi sınırlarını daha rahat belirleyebilir.
    #141325 (infantes, 31.03.2006 10:13)
  2. paran var mı derdin var diyesi gelir insanın bunları görünce her istediğine sahip olabilen kadın dayanılmazdır ama bazı erkeklerin kadınlara kariyer yap öyle gel ya da kendi paranı kazan da öyle gel demeleriyle kariyer için ömrünü tüketir oysa erkek bir kadının kariyerine bakmaz tabi normalse kadında param ve kariyerim olunca kuzu kuzu gelecek bana sanır yanılır da yanılır para sıkıntısı olan kadın daha huzurludur kendini şöyle teselli eder ya her istediğime sahip olsaydım allah korusun
    #141567 (cathy, 31.03.2006 13:12)
  3. parası olan kadının harcamak ve yatırım yapmak için bir danısmana ihtiyacı vardır,çul çaput,kuaför ve makyaj malzemesi dısında pek bişeye para harcamaya kafaları calısmayabilir cogunun.
    #141573 (karpuzkabugu, 31.03.2006 13:15)
  4. genellikle yaşlı ve pek güzel olmadıklarından dolayı sahip oldukları, sinir sorunu'dur.herşeyi isterler ve bunun için bünye'de her daim sinir vardır.Çünkü ;

(bkz: paranın satın alamayacağı şeyler vardır)
    #141586 (Eqin, 31.03.2006 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

para sahibi kadin sinir sahibi de olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. para sahibi kadin sinir sahibi de olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para sahibi kadin sinir sahibi de olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metallica konserinde kuran la sahneye atlamak » cookie » gelen gideni aratir » besinci nesil yazarlar cok rerorero » ilk insanlarin sandalla geldigi gercegi » gumus yildonumu » miyoflament » gore gori chapa tipa rota hey » gece yarisi msn zirvesi » hazirladigi kopyayi caldiran ogrenci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci