para karsiligi seks yapmak 

/ 2
kapat
  1. hiç parayla seks yapmadım. gerçi parasız da yapmadım. * parayla seks yapanları aciz, amele, kıro, günlük hayatta partner bulamamış kaybedenler vb. tanımlarla adlandırdım hep.

ta ki bu gece tanıştığım bir kadından " o tip adamlar çok erkeksi ve çekici geliyor bana. " cümlesini duyana kadar. düşündüm ve üstün psikanalitik tecrübelerimle şu sonuca vardım: o kadar kitap okuyan, evrensel düşünmeye çalışan, okul okuyan, kendini geliştiren, sosyolojik hayatta entellektüel olmaya çalışan, ama kadının gözünde erkek olamayan adamlar varmış demekki hayatta!...

ve demekki ben de onlardan biriymişim. çünkü bütün ısrarlarıma rağmen bu kadın benimle yatmadı. para teklif ettim yine yatmadı. zorla bunu bi yere serdim, üzerine çıkıp öpmeye çalıştım, belki dedim filmlerdeki gibi olur direnci kırılır ve o da beni ister diye, bağırmaya filan başladı, "istersen git" dedim ben de en son. sevindi.

o gittikten sonra bi sigara yakıp düşündüm, üstün psikanalitik tecrübelerime olan inancım da sarsıldığı için, bir aciz gibi, amele gibi, kıro gibi, günlük hayatta partner bulamamış bir kaybeden gibi düşündüm, beni sınırlayacak bütün entellektüel ketlerden, bu zamana kadar öğrendiğim bütün felsefik açılımlardan, kitaplardan, filmlerden, etkilendiğim sözlerden sıyrılıp, en saf halimle, en içten gelen temel içgüdülerimle, içimdeki mağara adamıyla düşündüm, aman tanrım seks yapmak istiyordum!

o an beni hiçbir güç engelleyemezdi. parayla seks yapacaktım. dışarı çıkıp bir hayat kadını... yo, artık bi entellektüel değildim, böyle süslü laflara gerek yoktu, hayat kadını değil; bir orospu! bulacaktım ve onu becerecektim. o yea, işte şimdi tam bir erkektim. star wars u izlettikleri çekirgenin antenlerinin titreşimlerinin farklılaştığını farkeden, fight club ı izlettikleri erkeklerin testesteron seviyelerinin artmasını araştıran isveçli bilim adamları gelsinler de beni araştırsınlardı. kendi testesteronumda boğulmak üzereydim.

sokağa çıktım, ramazan davulcusuyla gözgöze geldiğim an, değil gidip orospu bulup onu becermek, tekele gidip iki bira almayı bile beceremeyeceğimi anladım. kitaplarla dolu odama geri dönüp bukowski nin kadınlar adlı kitabını alıp okumaya başladım. arasından fhm den kesilmiş bir hatun resmi çıktı. bi an resme baktım, hiç fena fikir değildi.

peçeteleri imha ettikten sonra, yatağa uzanıp son kez düşündüm; bazıları parayla seks yapabilir, bazıları yapamazdı. uyumuşum.
    #743374 (vadideki zumbuk, 16.10.2006 07:55 ~ 11.11.2006 03:15)
  2. halk arasında kısaca fuhuş olarak adlandırılan eylem.
    #743386 (adini unutan adam, 16.10.2006 08:38)
  3. hiç de kötü olmayan bir aktivitedir. *
    #743390 (pimpof, 16.10.2006 08:49)
  4. Parasal gücünüz dışındaki özelliklerinizle istediğiniz ölçüde bir kadını etkileyemeyeceğiniz anlamına geldiğinden dolayı, aşağılayıcı bir aktivitedir. *
    #743398 (baybars, 16.10.2006 09:14)
  5. (bkz: fuhuş)
    #743399 (baybars, 16.10.2006 09:14)
  6. günümüzde fahişelerin yaptığı eylem olarak bilinir ve sürekli dışlanır ama parasız yapılan pek çok sekse göre daha dürüst ve onurludur... Anadolu da eskiden hacca gidecek olan insanlar bunun için biriktirmiş oldukları parayı fahişelerinkiyle değiştirmesi gibi bir gelenekte vardı. Tabii bunun çok çok eski kutsal rahibe ve aynı zamanda fahişe olan eski kültlerede dayandığı söylenebilir...
    (bkz: alan razı veren razı)
    #743424 (birdy, 16.10.2006 09:37 ~ 09:44)
  7. (bkz: yapma canim yapma arkadasim)
    #743457 (sivrisinek, 16.10.2006 09:57)
  8. bazen daha cekici gelen seks cesididir.

(bkz: parami verdim mi muamele beklerim kardesim)
    #743475 (Butch Coolidge, 16.10.2006 10:08)
  9. olayı abartmadığınızı ve bir kereliğine hem partnerinizi seçtiğinizi hem de üstüne para aldığınızı düşünün. ama meslek haline getirmediğinizi. bir an için bütün ahlaklı halinizden sıyrılın. o kadar da saçma gelmiyor o zaman. tamam ama şimdi kendi halinize geri dönün. döndünüz mü. artık eski sizsiniz. eskisi gibi düşünmeye devam edin. (bkz: fuhus) *
    #743488 (pelvis, 16.10.2006 10:16 ~ 10:20)
  10. çok parası olanlar için kullanılabilecek söz öbeği. (bkz: paraya tapmak).
    #743500 (bresson, 16.10.2006 10:20)
  11. cinsel organda tahrise sebep olacaktir. bozuk parayla yapilani daha tehlikeli olmakla beraber, banknotla yapilani da kagıt kesigine sebep olabilir.**
    edit: entry parayla seks yapmak basligina yazilmistir. baslik degisince biraz anlamsiz olmus.
    #743513 (sivrisinek, 16.10.2006 10:23 ~ 17.10.2006 11:26)
  12. parasızını yapacak eşi bulamayan insanların tercihidir.
    #743519 (fatal, 16.10.2006 10:25)
  13. seksi yüce bir şey değil de sadece bir ihtiyaç gibi gören insanın bunu gidermek için yapabileceği çirkin eylemdir. seks denilen şey birbirini deli gibi seven iki insanın ruhsal bütünleşmelerini fiziki olarak taçlandırmasıdır. bunun yüceliğini ise ancak eşinizde bulabilirsiniz. başkasında arayacağınız ya da muhtemelen bulamayacağınız şeydir bu. hele ki sevgili ayağına dolaştığınız kişi bile size bunu sağlayamaz. *****
    #743596 (derberker, 16.10.2006 10:59)
  14. kasap dükkanına girip et almak gibidir. her iki taraf da kendilerine yabancılaşmış metadır bu durumda.
    #743617 (lync, 16.10.2006 11:06)
  15. birşeyleri öğrenmek için gidilen dershane ya da kurslardan biraz farklı olsada işi iyi bilen eğitmenlerin para karşılığında seviye 1 den başlayarak seviyesiz bir gidişhata doğru sürükledikleri bir para harcama tercihidir. kendi kendine de öğrenilmesi olası bir durumdur. öğrenilmesi de şart değildir iç güdüsel olarak insan dna sında zaten vardır, demekki yaşanılan ortamla da alakası vardır. (hahaha) yani dünya üzerinde bazı bölgelerde para vermeye bile gerek yoktur.
    #743640 (tunayt, 16.10.2006 11:24)
  16. hep beleş olmaz biraz da cepten yemeli demeyle, gidip parasını vererek işini görmek.
    #743696 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 16.10.2006 11:52)
  17. çocukken atari salonuna giderdim, street fighter mortal combat falan vardı. jeton alırdım, 3 jeton 100 bin lira mıydı neydi (vahit in oğlunu bulmuştum, ordan kazandığım 100 binle aldım) neyse jetonu atardım o delikli yerden, ağzımdan salyalar aka aka oynardım, oynardım dediğim en başta çıkan üç rakibin işlerini iki rauntta bitirirdim, ondan sonra boktan oynadığımı gören birisi hemen yanıma gelir "dur ben geçeyim" diye tek roundlardan sonra ikinci ve final roundlarda kolu elimden alırdı. şimdi düşünüyorum da parayla seks yapmakta aynı durumu ifade ediyor benim için. Tek fark, parayla yaptığında, jetonu delikten içeri soktuğunda içini burukluk değilde sevinç kaplıyor. bildiğin gibi değil neşe doluyorsun. hadi gel bir bent deresi yapalım seninle:-)

Yok yok, parayla yapmak zor iş neden dersen atari oynadıktan sonra gusül abdesti almak gibi bir zahmete girmek zorunda değilsin. En iyisi aseksüellik, suya sabuna dokunmadan, şahane cidden bak. mesela one night stand yaşayan bir arkadaşım vardı, gel şu hatunun işini bazende sen gör dedi. Başta lan ben erkek orospusu muyum, o resmen beni kullanmış olacak diye reddettiysemde daha sonra "eyvallah" dedim, gittim "ben seninle yapamam sen çok iyi birisin, seninle yapamam ben dedi." demek neymiş, seks yapmak iyi bir şey değilmiş. Ya da iyi biri olmak.

şu an saçmalıyorum farkındayım, 3 günlük uykusuzluktan sonra bakalım ne yazcam diye klavyenin başına geçtim. içimdekileri dışa vuruyorum sanırım. belki de çiftleşme mevsimim geldi aslında benim, düz duvara tırmandığımdan oluyor hep. şu ramazan bitsin keranelerde ki genelev sorunsalı neymiş o zaman gör sen ya da görme boşver, insanlıktan soğursun şerefsizim.
    #744138 (zabalayn, 16.10.2006 14:31)
  18. zevki çıkarılamayan hadisedir.
    #744341 (pink_floyd, 16.10.2006 15:19)
  19. yapılan seks karsılığı para almaktır. eğer gercekten iyiyse gönlünüzden ne koparsaveririrsiniz illa hayat kadını olması gerekmez.
    (bkz: saçmalamanın bokunu cıkartmak)
    #744390 (marjinal fayda, 16.10.2006 15:30)
  20. (bkz: kiminin parası kiminin duası)
    #753876 (birdy, 19.10.2006 10:35)
  21. kumbarayi bozdurmaktir.
    #753886 (sivrisinek, 19.10.2006 10:43)
  22. içinde aşkın barınmadığı eylemdir.
    #753904 (peytonpeyton, 19.10.2006 10:57)
  23. -ayhan, su esmeri gördü mü beni kesiyor.
    +..........
    -ayhan olum bu hatun benimdir. götürürm bu aksam bunu
    +hadi leyn
    -hayırdır lan sen ne zannettin kardeşini
    +olm sen o hatunu götür 1000YTL varmısın

sabaha saatleri

-ayhann ayhannn! hadi pamuk eller cebe
    #753925 (hakikiinsomnia, 19.10.2006 11:06)
  24. terbiyesizlik bu kibarcasi.
    yoksa direk *rospuluk yani.
    #3540949 (BiRumuzumBileYok, 15.06.2008 15:05)
  25. düşük kadınların, kadın olsaydılar kesin orospu olacak olan erkeklerle yedikleri halt. ayn rand'ın zekice ve çok katıldığım bir tespiti var; değerin yattığın kişi kadardır. erkek veya kadın olman farketmez.
    #3540981 (serbest radikal, 15.06.2008 15:13 ~ 15:27)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

para karsiligi seks yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para karsiligi seks yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para karsiligi seks yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about para karsiligi seks yapmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.