para kabul etmeyen atm 

kapat
  1. fatih vatan caddesini herkes bilir, orada vergi daireleri vardır, içinde de vakıf bank, ziraat bankası ve akbank yer alır..

işte tam o bankalardan birinin atm'sine, akbank'a yöneldim.

40000 lira para yatıracağım.

kartı takıyorum, para yatırma seçeneğini seçiyorum, bu arada telaşlıyım, üzerimdeki meblaa zaten cebimden taşıyor, maşallah 10'luklar, 20likler, falan hepsini koyuyorum.

makina alayını kabul ediyor, 50'likleri kabul etmiyor.

'' lan amına kodugum makinası, 30000 lira yuttun şunuda al''

almıyor amına koyim,

2 saat oldu
    kuyruk uzadı.
    homurdanmalar başladı.

'' lan al ceddini sikdirtme bana.''

parayı iceri alıyor, begenmiyor sonra geri veriyor.''
    ''hay götünü skeyim'' dedim,
    güvenligi cagırın.
    güvenlik geldi.

baktı baktı baktı, '' abi sen parayı dogrumu koyuyorsun bi bakayım dedi ?''
    bi baktı.

tek seferde 10 banknot yutar falan dedi.

'' ne bileyim ben zaten para veriyoruz, bide tek seferinemi bakıcam amına koyim'' dedim

küfür etmeyin beyfendi , bakın oldu.

''hee oldu gördük.''

lafın kısası, igrenc birşeydir. yutuyor yutuyor, yuttugu gibi para da begenmiyor efendim.
    #3577937 (aclik kader olamaz, 24.06.2008 18:05 ~ 18:06)
  2. - oğlum alsana.
    + yok abi kabul edemem.
    (bkz: hayratına sebil atm)
    #3577946 (minder amiri, 24.06.2008 18:06)
  3. gurur abidesi olan atm dir.
    #3577979 (imhotep, 24.06.2008 18:15)
  4. tek seferde ne kadar alacağıyla alakası olmayan atm dir. bu ipne atm ler çoğu kez aynı banknotu 2-3 kez sonunda tanıyabilmektedirler. teknolojilerinde sorun olan teknoloji istemiyoruz.
    #3578038 (alonejuveline, 24.06.2008 18:39)

© 2008 - uludağ sözlük

para kabul etmeyen atm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para kabul etmeyen atm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para kabul etmeyen atm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kozlenmis biber » ali ersin kelleci » molly sims » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » naomi » you re a lady » zall misin yok musun » cuk kadar » miguel alvarez » altizlara verilebilecek isimler » ea games » muhayyile » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » sen asksin » vajinanin kendini bir penisin yerine koymasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan gonul » melissa boyner » filmkolix » yasamak bir sanattir » kendini feda etmek » yuzme kolluguna kaymak » gichin funakoshi » balli balli » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » miles davis » escinsel danisma hatti » brick top » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » buyuyunce moderator olucam » hala yarmaya devam eden forward mailler