para cikolata 

kapat
  1. sari sari parlayan folyonun içinde para feyki veren bir zamanlarin favori çikolatasi
    #244817 (BoHeMiaN, 14.05.2006 21:41)
  2. çocukken bizi zengin olduğumuza, dünyayı satın alacağımıza inandıran, para şekli verilmiş çikolata.
    #244824 (asiti kaçmış kola, 14.05.2006 21:42)
  3. eger tırnağınız biraz uzunsa folyosunu açmaya çalışırken o 5 gram cikolatanın yarısından fire vereceğiniz ürün (bkz: kalpazanlık)
    #327764 (civa adam, 08.06.2006 10:22)

© 2008 - uludağ sözlük

para cikolata başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para cikolata ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para cikolata nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the floating head » fache » cekirdek coplerini yere atmak » pkk nin lider kadrosu » canim evlenmek istiyor ulan » benim hemen evlenmem lazim baba » hayati dogaclama yasayan insan » nba de zenciler dunyada tatarlar » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » yeni bir yol gerek » munchausen sendromu » carolus linnaeus » www basketurk net » elektra » yaran cep telefonu mesajlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eskiya » ac misin tok musun » persekusyon » galatasaray store » west » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » borsa » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » sarhos diyaloglari » osman pamukoglu » logore » gordon s gin » cheapdeath » sebahat tuncel » esek