para baronlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din baronlari
  2. stadyumlarda para ustu olarak bozuk para verilmesi
  3. paraya para demem para benim olmadikca
  4. para vermeden para ustu almak
  5. az para kazanip cok para harcayan kisi
  6. 10 para ver 10 para ver 10 para yoksa 5 para ver
  7. aslan kac para para pum
  8. para meta para
  9. aslan kac para para pom
  10. ask mi para mi

© 2008 - uludağ sözlük

para baronlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para baronlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para baronlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizla mac muhabbeti yapmak » diogo luis santo » kulak » siyah beyaz olum yasam » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » yipyip » galatasaray a arka libero adaylari » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » siklopentanoperhidrofenantren » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » turk kizlari » volkan arslan » bay » cum on feel the noize » birim bir allah » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ismail turut » irishstorm » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » kucuk suya ne denir » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » besiktasliyim sigara iciyorum » kim kardashian » angelina jolie » hilmi ozkok » yagmur kasifoglu » zamansiz olume mektuplar » dusunmekte zorlanan insan » 43 tane online yazar gormek » italyan otuzbiri » gereksiz kiyaslamalar