para para hoyugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. stadyumlarda para ustu olarak bozuk para verilmesi
  2. paraya para demem para benim olmadikca
  3. para vermeden para ustu almak
  4. az para kazanip cok para harcayan kisi
  5. 10 para ver 10 para ver 10 para yoksa 5 para ver
  6. para meta para
  7. aslan kac para para pom
  8. aslan kac para para pum
  9. para bok
  10. para ile kac para

© 2008 - uludağ sözlük

para para hoyugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. para para hoyugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu para para hoyugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oha dedirten gol videolari » iserken bir eli duvara dayama » mavi seker » apis arasi kokusunun verdigi ic huzuru » maldonado nun gol atmasi » en iyi arkadas » osman mumtaz rakmetil » abdurrahman dilipak » hadis » muktedir » aksam oldu huzunlendim ben yine » var misin yok musun christina aguilera » ironi » adana da starbucks olmamasi » guler erkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » helyum » x takimi taniyalim » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » maskeli balo » oranges ameres » emo » siyah beyaz olum yasam » birinci nesil » oyuncakbulut » pomodoro » kecilerin prezervatif kullanmasi » yuzme kolluguna kaymak » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » hayata kusmek