papa on altinci benedict in istanbul u isgali 


kapat

  1. saat 10:00 iş görüşmesi yapmak için nişantaşında olması gereken bu şahsı madur etmiş papa ya ve ona dalkavukluk eden tüm kralcıklara...allah belanızı versin.
    -görüşmeyi kaçırdım, muhtemel bir işten oldum. taksim, eyup sultan, kasımpaşa ve bilumum bütün yollar trafige kapatılmış. yuh be bu kadar mı olur. düşünseneniz diyanet işleri başkanı bardakoglu italya ya resmi bir ziyarete gidiyor. en ünlü sokaklar kapatılmış, çatılarda sniperlar kuş uçurtulmuyor, tüm dünya medyası görüntü alabilmek için polisle tartışıyor.
    karşılaştırma elbette dogru degil, ama bu adam gececek diye taksimden eyup e kadar yol boyuncca trafige kesmek bana yapılan bir haksızlıktır. hesap soramayız o ayrı.
    #932128 (iysr, 30.11.2006 21:46)
  2. (bkz: papanin ziyareti ile sinavlarin iptal olmasi)
    #932134 (halit ayarcı, 30.11.2006 21:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

papa on altinci benedict in istanbul u isgali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. papa on altinci benedict in istanbul u isgali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu papa on altinci benedict in istanbul u isgali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about papa on altinci benedict in istanbul u isgali. Copyrights of the articles are belong to their authors.