papa ikinci jean paul u ozlemek 

kapat
  1. papa 16. benedict'i gördükten sonra, "gitti şeker gibi adam" diyerekten hayıflanan insanların duydugu özlemdir. adamı vurduk bana mısın demedi sövdük gıkı çıkmadı. değerini bilemedik.
    #929187 (blackjack, 30.11.2006 09:29)
  2. kendi halinde bir ev hanımının ağzından :
    "eskisi uyurdu falan ama daha sevimliydi be"
    şeklinde dün akşam tanımlanmış olgu.
    #929201 (lusi, 30.11.2006 09:43)
  3. gelenin gideni aratmasıdır.
    #929231 (kapaparantez, 30.11.2006 10:04)
  4. (bkz: hayırdır)
    #929265 (dabaddah, 30.11.2006 10:18)

© 2008 - uludağ sözlük

papa ikinci jean paul u ozlemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. papa ikinci jean paul u ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu papa ikinci jean paul u ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar kurtulus » kevin garnett » daha basligi acmadan basliga entry girilmesi » when i grow up » hurriyet mahallesi » 2009 uefa kupasi finali » turk telekom un google a erisimi engellemesi » kizlara yalakalik yapmak icin firsat kollamak » sopar star » sozlukte dilenildigince sacmalayabilmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci