paolo nutini 

kapat
  1. paulo nutini' nin orjinali.
    geçtiğimiz sene adını duyurmuş. --ki zaten adam 19 yaşında daha ne olacağıdı diyorum.--
    bir de "şarkı söylerken ağzı yamultma" eylemini bazen abartıyor bu adam. olsun. olabilir.
    #1934520 (recall, 14.07.2007 20:21)
  2. 1987 dogumlu iskoc asilli sarkici. 18 yasindayken turne sirasinda kendisinden 6 yas buyuk olan bir kiza asik olup, yasini 23 olarak soylemis, ardindan kiz tarafindan terk edilmistir. bunun uzerine jenny don t be hasty isimli bir sarki yazmistir.
    #2299240 (kisladankampuse, 11.09.2007 17:50)
  3. sevilesi, sayılası, takip edilesi, * gelecek vaat eden söz yazarı.
    #3417284 (bihaber, 19.05.2008 13:44)

© 2008 - uludağ sözlük

paolo nutini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. paolo nutini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paolo nutini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozbek borek salonu » formata uymadi diye sozlukten atti » cigdem » road runner » uludag sozluk un politik sirincikleri » ah babam sag olsaydi » david trezeguet » banu aydogan » sinegi ustune iseyerek oldurmek » selcan tasci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci