panzehir 

kapat
  1. zehiri ortadan kaldırmaya yarayan şey.
    zehirin ezeli düşmanı.
    #50352 (cikarinbeniburdan, 03.02.2006 00:44)
  2. antiseptik, balzam, alkoloitler vb. bir ve ya bir çok maddeyi bağlayıcı özelliğe sahip maddeler.
    zehirli maddeyi bağlayarak etkisiz kılar.
    #3592087 (rodcracker, 28.06.2008 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

panzehir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. panzehir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu panzehir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» panic » bilgisayardan anlamayan internet kafe sahibi » facebook u olan uuserlar » manyerizm » niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » ayak bakimi » abdullatif sener » mmrna » britney spears » dam ustunde gotunu acan eski sevgili » la cenerentola ouverture » buyuyunce nihat dogan olucam diyen cocuk » nikola tesla » fatih terim » knut hamsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » www basketurk net » boslukta kalmak » sen oyna dilber » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » tatar kizlari » kimsenin sallamadigi yazarlar » yurume » disgrafi » ugur dundar » herkes mi sevgilisinden ayrildi » nihilistik sanrilar » carmageddon apocalypse now » discover channel in marmaray belgeseli » elektra » bana yapilmasin kardesim