pantolonun utulusu abazanin itulusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pantolonun utulusu abazanin itu lusu
  2. abazanin gunlugu
  3. bir abazanin gunlugu
  4. abazanin msn listesi
  5. abazanin seyir defteri
  6. agir abazanin gunlugu
  7. abaza ile abazanin karistirilmasi
  8. bir abazanin yazar olmasi
  9. sevdicekleyken bir yigin abazanin ona laf atmasi
  10. 14 subat ta bes abazanin bir manitaya girmesi

© 2008 - uludağ sözlük

pantolonun utulusu abazanin itulusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pantolonun utulusu abazanin itulusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pantolonun utulusu abazanin itulusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktas » eleventh hour » oyuncakbulut » deniz feneri almanya dan bana ne » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » arena tr » orcun kunek » klorin » hertha berlin » irishstorm » michael skibbe » ertugrul saglam in harcanmasi » waltari » avrupa nin yeni prensi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gizemli yazar » sayokan » tasla tren cami kirmaca » the godfather » aknefug » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » drake diener » patlicani oksama seansi » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » golden margarita » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » prezervatif yerine migros poseti takmak » lens kullananlara tavsiyeler » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » telkin etmek