pantolonum dieselden clubberim ezelden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. clubberim ezelden ayakkabim dizelden
  2. caddeliyim ezelden gotum gecmez dieselden
  3. pantolonum diesel den clubber im ezelden
  4. ervah i ezelden
  5. ezelden asinanim
  6. urfaliyam ezelden
  7. aska merakim ezelden
  8. harlemliyim ezelden gonlum gecmez e 5 ten
  9. ben ezelden beridir hur yasadim hur yasarim
  10. terbiyesizim ezelden sevisirim tezelden

© 2008 - uludağ sözlük

pantolonum dieselden clubberim ezelden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pantolonum dieselden clubberim ezelden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pantolonum dieselden clubberim ezelden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » babanin mesaj gondermesi » medeni haklar » hayatta keskeleri fazla olan insan » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » sevgilisine kedi hediye eden satanist » basliklari yanlis okumak » sentrozom » sigara » friends » fenerbahce ile amerika arasindaki benzerlikler » eski sevgiliyi facebook da gormek » happy go lucky » bir konu sec sohbet edelim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » mevlana » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » sekura » erkek jinekolog » sarhosken entry girmek » transatlantik egilimler » the tudors » serbest meslek » starbucks » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » yazar olmaktan sikilan yazar » bionic » bir gol daha » eleventh hour