panstar 

kapat
  1. ortak görüşlere (#91340) sahip olduğumuz yazar...
    (ferrole, 03.03.2006 17:29 ~ 17:30)
  2. tayvan malı dandik harddisk markası.
    (panstar, 03.03.2006 18:34)
  3. üzülerek it dalaşına girmeyecek ve komik,anlayışı,tarih bilgisi,vatan sevgisi kıt,beyni kıt,yobaz,bağnaz,kaypak,tatlı su kurnazı insanımsılara cevap vermeyecek yazardır.
    (bkz: itle it olmak)
    (bkz: bana uymaz)
    (panstar, 07.03.2006 18:31 ~ 08.03.2006 18:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en kalitesiz insan » broo » dalton ana » eksi oy almayi iplemeyen yazar » gobekle esnaflik korelasyonu » msn kullanmayan insan » turbanli voleybolcu » the piano tribute to iron maiden » fistfucking god s planet » i thought i knew it all » cagdas yunan siiri » haybeden gercekustu ask » mehmet cagcag » saman nezlesi » amacindan saptirilmis icatlar » fatal » acibadem in ara sokaklari » aidatli uye » thomas mann » betty puf puf » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » besiktas tezahuratlari » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » avrupa dan onde oldugumuz alanlar » mustafa kemal ve tam bagimsizlik yuruyusu » ali ekrem bolayir » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » damsiz olarak mekana girme teknikleri » boris leonidovic pasternak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa