panik yok 

kapat
  1. paniğe kapılmış birini sakinleştirmek ve normale dönmesini sağlamak içöin kullanılan öbek. ne kadar işe yarar bilmem.
    (sen bana bu diyemezsin, 10.11.2006 15:09)
  2. genelde bu lafı söyleyen kişinin yaptığı şey.
    (abukprenses, 14.12.2006 19:30 ~ 22.12.2006 14:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yeter anne » ev boyarken birbirini boyayan ciftler » bahcelievler lisesi » kumru » yaran trixx hoca dersleri » dusa girmeden onceki usengeclik » ismail yk » 792 sayili petrol kanunu » selim sesler » unisex tuvalette sicmak » in der strafkolonie » sozluk ben bugun gazete okudum » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » turkcespiker com » katip sadi » biometrik resim » cildirin » sanchez rodriguez joaquin » bucak kalesi » takvim » paranin satin alamadiklari » soruya soruyla karsilik vermek » ucu ceyrek gece yonu » turk standartlari enstitusu » emirgan » basbakan i adana mitinginde 1500 kisinin izlemesi » haydi gel bizimle ol » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » superstar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa