panik yok panik yok hepimiz olecegiz 

kapat
  1. hack esnasında itinayla girilen entrylerinin silindiğini gören yazarın
    düştüğü durumdur,şaşırmışlığıdır..yazıktır.*
    #2491316 (normsuz, 19.10.2007 20:37)
  2. (bkz: don t panic)
    (bkz: hitchhiker s guide to the galaxy)
    #2491381 (gigantic, 19.10.2007 20:45)
  3. (bkz: memen koluma degdi ya biraz panik oldum)
    #2824282 (Kajmer, 11.01.2008 20:45)
  4. (bkz: her canlı bir gün ölümü tadacaktır)
    #2824286 (nesesi yeter, 11.01.2008 20:46)

© 2008 - uludağ sözlük

panik yok panik yok hepimiz olecegiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. panik yok panik yok hepimiz olecegiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu panik yok panik yok hepimiz olecegiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akyaka » taslitarla » winds of plague » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » zall misin yok musun » supermassive black hole » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » yerfistigi » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » yaprak dokumu » hayati sek icmek » netsozluk » ezergecerus » tek odali hayat » hopa kultur sanat ve deniz festivali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdan » kenofobi » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » incek » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » ugur isilak » mehmene banu » shattered » gaasaray » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » 21 yuzyilda hala mantigi » no tanri no cry » chinese democracy » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » tekin acar