panik bozuklugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. panik yok panik yok hepimiz olecegiz
  2. panik yok
  3. panik
  4. panik kaltak
  5. panik adak
  6. panik tiyatrosu
  7. nokturnal panik
  8. panik yok muslumanim
  9. havada panik
  10. panik olmayan ben

© 2008 - uludağ sözlük

panik bozuklugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. panik bozuklugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu panik bozuklugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eidetic imge » recep tayyip erdogan in msn i » ebussud efendi » wireless nargile » pavor nocturnus » endojen depresyon » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hezeyan » libido azalmasi » katapleksi » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » borsa dusunce uzulen yurdum insani » radyo limon » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ciplaklar kampi uyari levhalari » kendini ozel hissetmek » ask tenceredir » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » zubeyde hanimin sir vasiyeti » facebook eski sevgilinizi bulmaniz icin bir aracti » fotoselli penis » yarak kafali » sozlukteki izmir kompleksi » bir anda » ekuinofobi » dingil » jakoben kemalist dugun alayi » duellonun kurallari