pandoras 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pandoras box

© 2008 - uludağ sözlük

pandoras başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pandoras ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pandoras nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » kinder supriz karpuz » n f k com » popstar alaturka » baslik ve nick uyumu » aurora » sarhos diyaloglari » benim hemen evlenmem lazim baba » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » metris » durduk yere tersleyen ariza kadin » tatar gorunce altina iseyen anglosakson » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » guitar asylum » can t smile without you » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robert garcia » yaran basliklar » epilepsi ile orgazm » zenci » afro sacli tatar » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » babanin degerinin anlasildigi anlar » izmir turkuleri » spor tirmanis » fasizm » kendini super seksi sanan erkekler » rusya borsasi » kucukpark » yardimci kadin oyuncu » sol framein irzina gecmek