pamuk eller eksiye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pamuk eller cebe
  2. pamuk eller cebe kumpanyasi
  3. yeni server icin pamuk eller cebe kampanyasi
  4. aslanim eller eller
  5. uludagda yoksa eksiye bak
  6. beni eksiye bogun
  7. eksiye karsi sigortalanmis entry
  8. seri eksiye baglayan ibne
  9. ibnelere selam eksiye devam
  10. uludag sozlugun eksiye benzemesi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dengir mir mehmet firat » sahin gorunumlu bmw » mevzuhal » battalgazi nin tarihi eserleri » fisildayislar » brandon lee » gulben ergen » chevelle » askin elif hali » ilker basbug » tayshaun prince » right left go ahead » ayrangeven » 15 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi » magick » su uyur ibne uyumaz » hakine nanay dikine nanay » ayrilik acisi » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » 30 agustos koln almanya zirvesi » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » seksi oy veren ibne » kadinin sessizligi » evde tek basinayken yapilabilecekler » the count of monte cristo » kemah in tarihi eserleri » kahta nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa