palma 

kapat
  1. antik yunanda uzunluk ölçü birimi. dört palma bir ayak, altı palma bir dirsek.
    #2283414 (menfikedi, 08.09.2007 16:40)

© 2008 - uludağ sözlük

palma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. palma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu palma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirazlibahce » entry ve nick uyumu » karma » berna ozturk » 21 inci yuzyilda hala kara carsaf giyen kadin » unlulerin kisisel iletileri » cinsel organin fermuara sikismasi » saldiray abi » hakkari » cocuklar vurdurmasin » ordu » ezik » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » ac dersen acarim christina aguilera » acarlar bp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isiniz bitince sifonu cekiniz » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » isyan marsi » geri donusum kutusu » artvin » tokatspor » mardin » asuman krause » adanali » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » mozzart » zall kimdir » bedevi kulturu » ali riza yildiz