palm 

kapat
  1. mobil bilgisayar üreten amerikali sirket. smartphone, avucici bilgisayar ve mobile manager üretiyorlar. su ana kadar kendi isletim sistemleri olan palm os'i kullaniyorlardi, fakat en son ürünleri treo 700'de windows mobile'a gectiler. microsoft girdigi her pazarda üstünlügü ele geciriyor maalesef.
    #206612 (aftermath, 02.05.2006 15:40 ~ 15:42)
  2. ing. avuc ici demek.
    #479461 (zall, 31.07.2006 06:10)
  3. önemli avuc ici bilgisayar markalarından. sektörde ilk (yanlış olabilirim belki de ilklerden) olmasından ötürü lider konumdadır, donanım olarak hp ile kafa kafaya yarışır, işletim sistemi palm os'tur, palm os windows mobile'a göre daha az kaynak tüketir ve bu nedenle palm'in pil ömrü windows mobile ile çalışan diğer pda'lara göre daha uzundur. telefonla bütünleşik modelleri olan kısa adı smartphone'lar yalnız pda'lara göre 2 kat pahalıdır, yazılım ve donanım olarak palm olarak kurulan firma ikiye ayrılmıştır, eski olmasından ötürü program çeşitliliği çoktur. türkiye'deki fiyatları amerika'ya göre 4-5 kat fazladır. kısaca uçağa atlayıp gidip alıp dönmek türkiye'den almaktan daha ucuza gelmektedir, saka gibi.
    http://www.palm.com
    http://euro.palm.com/roe/en/products/index.html
    #851425 (kisinin degeri aradigi seydir, 13.11.2006 02:33)
  4. ing : palmiye , hurma ağacı.
    #2378156 (laedri, 25.09.2007 17:22)
  5. (bkz: pele)
    #3176833 (oxygene, 22.03.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

palm başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. palm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu palm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mangalda pisirilen tavugun hepsini yiyen mal cocuk » yaran telefon diyaloglari » hepimizi ayni allah yaratti » chp zihniyetinin demokrasi anlayisi » logitech momo racing force feedback wheel » kobe bryant » bay dogru » didem uzel » stratosfer » kendine hos geldin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci