palm springs 

kapat
  1. guzel bir california sehri. los angeles'tan 2 saat doguda bulunur. haftasonlari gidilebilir. git alisverisini yap, yemegini ye, gez, piyasani yap. bircok aktivite mumkun.
    #1666859 (yozishanko, 20.05.2007 21:53)
  2. dünya'nın tüm harleycilerinin buluşma noktası. çölün ortasında bir vahayı andıran bu şehirde harley davidson motorun yoksa sen yabancısın. yaş ortalaması 40, her yer rock bar-cafe. tüm memleket 24 saat yıldırım gibi motor sesleriyle yankılanır. her mekanın önü şu şekilde:

http://www.geocities.com/...tioglu/palmsprings074.jpg

(bkz: indian canyon)
    #2467958 (yozishanko, 14.10.2007 07:34)
  3. hollywood'un 1930'lu yıllardan beri favori tatil mekanı olagelen yer.
    #2571979 (beyazyelkenli, 09.11.2007 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

palm springs başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. palm springs ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu palm springs nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» philadelphia deneyi » 1 kilo pamuk mu agir 1 kilo demir mi » elektrikli battaniye » sen giderken ben geliyordum » tur kapisini ardina kadar aralamak » abu dhabi united group » 311 » ergenekon orgutu icin baskan tahminleri » cam sakizi agda » wilhelm tell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games