palavraci kurbaga 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her tanistigina kardesim diyen palavraci
  2. kurbaga
  3. fil ile kurbaga
  4. ninja kurbaga
  5. kurbaga prens
  6. haslanmis kurbaga
  7. kurbaga duasi
  8. kurbaga bacagi
  9. elestirel kurbaga
  10. kurbaga prenses

© 2008 - uludağ sözlük

palavraci kurbaga başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. palavraci kurbaga ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu palavraci kurbaga nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» discover channel in marmaray belgeseli » enkoprezis » kurt hareketi sosyalisttir » dengir mir mehmet firat » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » istanbul kizlari vs ankara kizlari » sozlukteki orta dunyalilar » respect my authority » diazem » rusya tarihine keyfi bir bakis » ben seni arkadas olarak goruyorum » konfuzyon » insomni » tuncelispor » bir bucuk iskender yaninda light kola » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulsen abi » dilber kocarslanli » bevliyeci sevgilisi olan erkek » mikrosefali » max damage » eksik » hincal uluc » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » carry on wayward son » caylakgeldimcaylakgidicem » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » page down » tiris » ernesto che guevara » cahillikler kitabi