palavraci falan degil yalniz gonullerin fatihi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yalniz kalmaktan degil yalniz olmaktan kork sen
  2. yalniz olmaktan degil yalniz kalmaktan kork
  3. yumusak falan degil bu g
  4. raul futbolcu falan degil
  5. benim korkum olum degil seni yalniz birakmak
  6. insanlar yalniz dogar yalniz yasar ve yalniz olur
  7. oha falan olunmaz oha falan dogulur
  8. her tanistigina kardesim diyen palavraci
  9. gonullerin moderatoru
  10. gonullerin sampiyonu

© 2008 - uludağ sözlük

palavraci falan degil yalniz gonullerin fatihi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. palavraci falan degil yalniz gonullerin fatihi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu palavraci falan degil yalniz gonullerin fatihi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lyudmila blonska » assassin s creed » feta » dizustu pc alirken dikkat edilmesi gerekenler » ketag gazyumov » fehmi emre gungor » 1857 » populizm icin her sey mubahtir » sag mememin yanagi ile kol altinin arasi » melen cayi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games