pain in any language 

kapat
  1. ergenlik bunalımlarımı zamanında katmerlemiş olan şarkı. baktım bugün hala katmeri yerinde. sağlam malzeme.

--

"I'm gonna love you - till you love me then no more
    You're gonna need me - like I need you right now
    I'm gonna screw you - for all you're worth and no more
    You're gonna need me - it's the same in any language

The pain in any language is the same in any language

I'm gonna love you - till you love me then no more
    You're gonna need me - like I need you right now
    You're gonna need me - it's the same in any language

The pain in any language is the same in any language

It's the same in any language
    The pain in any language
    Same in any language

Look, you're gonna need me

They won't love you, like I love you
    They won't love you, like I do
    They won't love you, like I love you
    They won't love you, like I do"
    (bl, 04.08.2007 01:14)
  2. tnt isimli güzide tvnin mayıs ayı toplu film gösterimi sırasında çaldığı şarkı. bl kişisine şarkıyı bana itelediği için teşekkür ediyorum ayrıca.
    (hebeley episode II, 08.05.2008 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kursun gecirmez sapka » ismail hacioglu » melankolik » korsan » deniz bolukbasi » hami mandirali » en begenilen yazar nickleri » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » dugun gecesi regl olmak » tartisma uzadikca artan desibel » 13 mayis 2008 youtube a erisimin kapanmasi » die welle » aman heri » jale » paradiddle » borcu » beri uz zimme » cilek » akin ipek » hot fuzz » faati » nick drake » mr eko » ayca isildar » bismillah » belki » sirin cilegi » cakalyesun » otobuste tavuk doner yiyen adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa