padme amidala 

kapat

1. naboo prensesi, anakin skywalker 'ın yavuklusu.
    #241426 (Jusenas, 13.05.2006 22:30)
  2. kendisi anakin skywalkerdan büyüktür.ama anakin çocuğu koymuştur.
    #241429 (monolith, 13.05.2006 22:32)
  3. (bkz: natalie portman)
    #241432 (aftermath, 13.05.2006 22:32)
  4. güzel olduğu kadar zekidir de.
    #424203 (olric, 14.07.2006 10:37)
  5. istemeden de olsa evren'in kaderini etkilemis olan sahsiyet. cunku anakin mali onu kurtarmak ugruna jedi'leri satip darkside'a donmustur.
    #424211 (shyer, 14.07.2006 10:39)
  6. çocuklarını doğururken ölmesine rağmen, yıldız savaşlarının ilerleyen bölümlerinden kızı tarafından hayal mayal hatırlandığı söylenen karakter.
    #686202 (zaknafien, 02.10.2006 11:38)
  7. her baktığımda o nasıl bir guzelliktir? o nasıl bir kadındır? bu nasıl bir prensestir ki insan gozlerini alamıyor diye içimden geçirdiğim, starwars ı sevme sebeplerimden en buyuğu, naboo prensesi.. bu nasıl bir kadındır ki, anakin skywalker bile uğruna dark side a geçmiştir. ben de olsam gecerdim. uğruna iyi tarafın feriştahını ağlatırdım boyle bir kadın için. bir şehrazad için bilmem kaç yuz bin dolar feda eden insanın boyle bir guzellikten haberi varmıdır acaba? oysa padme amidala.. milyonlarım olsa feda ederdim o garip saçlı guzellik için.. (bkz: now i believe in god)
    #1513390 (fakeplastictrees, 10.04.2007 18:48 ~ 18:50)
  8. naboo'nun genç ve güzel kraliçesi. Cesur ve kesin kararlarıyla her zaman göz doldurmuş ve iyi bir yönetici olmuştur. Hatta kendisini koruması için obi wan kenobi tarafından görevlendirilen anakin skywalker ın jedi kurallarına göre aşık olmaması gerektiğini bildiği için, kendisi de aynı hisleri paylaşmasına rağmen, elinden geldiğince uzak kalmaya çalışmıştır. Ancak ne olmuştur; aşk Jedi kuralı, Hilmi Tunalı dinlememiştir olan olmuştur*. Sonuçta luke skywalkerve de leia organa adlarında ikiz nur topları olmuştur. tam adı padme amidala naberrie'dir.

(bkz: star wars)
    #1519745 (massattack, 12.04.2007 16:51 ~ 16:52)
  9. naboo prensesi. güzeller güzelidir. anakin'e çektirmediği kalmamıştır ama kendisi de aşk acısı çekmiştir. serinin en önemli karakterlerinden sayılır ancak bayan olduğu için ciddiye alınmaz. luke ve leia'nın anneciğidir. gene serinin insan türlerinden en güzelidir. ancak bakıldığında tam bir kadın vizyonundadır. tüm kadınsı taktikleri uygular.
    #2332370 (luciddreaming, 17.09.2007 18:00)
  10. (bkz: queen amidala)
    (bkz: padme amidala)

naboo gezegenin kralicesi,anakin skywalker'ın e$i,luke-leia skywalker'in annesi olan natalie portman tarafindan canlandirilmi$ star wars karakteri.

star wars episode 1 the phantom menace'de naboo adina gunganlar ile birliktelik yapmi$ kurdugu ordu ile zaferi kazanmi$tir.
    #2677622 (tjunky, 08.12.2007 21:35 ~ 21:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

padme amidala başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. padme amidala ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu padme amidala nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about padme amidala. Copyrights of the articles are belong to their authors.