pachuko 

kapat
  1. octavio paz'ın yalnızlık dolambacı adlı kitabında uzun uzun felsefi anlatımlarla betimlediği yalnız ve umutsuz meksika gençlerine verdiği addır. pachukolar giyim ve kuşamlarıyla dikkati hemen çekmektedirler.
    (pachuko, 08.07.2007 18:53 ~ 18:54)
  2. adet yerini bulsun. bir sozluk yazari * *
    (jikase, 09.07.2007 23:37)
  3. o da sozlukteki harry potter hayranlarindan. *
    (haziran, 30.08.2007 19:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kizilmaske » galatasaray tezahuratlari » eski sevgiliyi ozlemek » gundeme ilgisiz gencler » alaca » sakinlik huzur verir » sinan ozbek » finnegans wake » karisini internette satisa cikaran boynuzlu erkek » fasist » kendim gibi olmak istemiyorum » are you dead yet » baba sevgisizligi » amacindan saptirilmis icadlar » mad money » arizona dream » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » petri lindroos » dogum gununde sinava girmek » park » you could be mine » yaramazov kardesler » aina » sirri sureyya onder » maddeyi esas almak » camasirlari katlamak » mike d antoni » cappie pondexter » acele bir degisime ihtiyac duymak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa