pacavraterbiyecisi 

kapat
  1. 5. nesil yeni yazar.
    (bkz: hoş geldiniz)

yardım isterseniz, bir özel mesaj uzaklığındayım *.
    (unique270, 15.01.2008 22:16)
  2. yazar oldugunun farkinda olmayan yazar. farkinda olsa kim bilir nasi mutlu olur. bir "ho$geldin" almak bilem mutlu edecektir efenim evet. hepimiz yazar adayiydik hepimiz caylaktik gayet iyi biliyoruz bu duyguyu.. ohom.
    hosgelmis.
    (faaip de oiad, 15.01.2008 22:26)
  3. bir kedi gordum sanki..evet evet bir kedi.kocaman kalbi gulumseyen gozleriyle bir kedi.
    (23 m ist, 16.01.2008 14:33)
  4. Biliyorum, konuşacak birşeyimiz yok
    Ama yine de gözlerini al gel
    Elindeki yarayı, suskunluğunu, acemiliğini
    Beni biri severse inanmam
    Seni biri severse utanırsın
    Bilmediğin bir hastalığa acımak gibi bile olsa gel
    Biliyorum konuşucak bir şeyimiz yok
    Ama ızdırabım sende, mutlaka al da gel...*
    son günlerde depresifliği ve meşkuliyeti içler acısı olan yazardır.
    (pacavraterbiyecisi, 17.01.2008 14:47)
  5. trakyalı olduğuna göre kesin güzeldir önermesini rahatlıkla söyleyebileceğim yazar. yazılarını takip etmeye çalışıyoruz. ve güzel yazılarını bekliyoruz.

edit:bu entry yoğun biçimde yalakalık içermektedir. * *
    (puLLuk, 18.01.2008 19:05)
  6. gata fiyongu gibi enfes bir başlığı atmış yazar. tebrik edilesi kişidir.
    (imhotep, 22.01.2008 23:13)
  7. edirne sozlukte tanıştığım eğlenceli insan.
    (ekinoksah, 25.01.2008 12:32)
  8. son dönemlerde akıl dolu ve nitelikli entryleriyle dikkat çeken yazar.
    (cinayetsaati, 06.02.2008 13:54)
  9. iyi gelmiş hoşgelmiş yazarıdır. muhtemelen beşiktaşlı yazar. ne derse arkasındayız.
    (Carmadon, 26.03.2008 19:06)
  10. bir kez daha yalnızlığıma döndüm bugün ve anladım ki kokusu üzerime sinen o yüz sahteymiş hemde çok.
    iliklerimdeki seni kendime ilikleyemedim.
    hatalarının ceremesini çeken yazar.
    (pacavraterbiyecisi, 29.03.2008 02:15)
  11. beşinci nesil silik.
    (rakimalboga, 13.04.2008 07:34)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kent paul » minik mavi balina » wentworth miller » kendini degistirerek her seyi degistirmek » istihza » arda turan » nescafe nin icerigi » seri eksi oy veren gavad » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » bir orospu cocugu olarak sinek » lebron james » domaine hasret yumusak g » nicolas cage » polonya bayragi » araba alarmi » kemal unakitan » kelimator com » organ bagisi » selcuk erdem » sofia boutella » aysem » milli gazete » az cok » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » servet cetin » telemaque » canakkale gezisi » keciorengucu » devrim sonrasi kurulacak halk mahkemeleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa