paavo lipponen 

kapat
  1. finli sosyal demokrat politikacıdır. finlandiya başbakanlığı yapmıştır. ingilizce ve isveççe de bilmektedir. kuvvetle muhtemel almanca ve fransızca da bilmektedir.
    #1275191 (real betis, 08.02.2007 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

paavo lipponen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paavo lipponen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paavo lipponen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» homeostasis » ne yaptim biliyor musun » hasretinden haci sakirleri deldim » unlu birine benzemek » enflasyon dustu diye sevinen issiz » la cenerentola ouverture » diferansiyel denklemler » priapizm » bir kadinin en seksi oldugu an » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » sevgilisinin pipisini yalamayan sevgili » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » katapleksi » abdullah catli » dam diye olup biten sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » icimdeki deniz » mystiquewarrior » nymburk » asagi saksonya » areds » kadinlarin benzetme meraki » anlayis bekleyen sevgili » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » ibrahim yorgunlahmacun » kumpir » zeka » somnambulizm » dogu turkistan islam cumhuriyeti » guitar flute and string » faroe adalari