p51 

kapat
  1. BenQ-Siemens'in PDA telefonu.
    P50'nin bir üst modeli
    #1879390 (FlyngPig, 08.07.2007 00:08)
  2. p50 yi kullanan birisi olarak tavsiye edilmeyecek bir telefon. benq hala alt yapisini oturtamamis bir sirkettir. kesinlikle tavsiye etmiyorum. eko sorunu yapan bir telefondur. karsi taraf konusurken kendi sesini duydugundna belli bir yerden sonra telefonda konusamaz oluyor.
    #2762506 (arbeitmachtfrei, 29.12.2007 15:26)

© 2008 - uludağ sözlük

p51 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. p51 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu p51 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolgezer » dam diye olup biten sevgili » home theater » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » dimitar ivankov » rusya tarihine keyfi bir bakis » muz orta » oy verme kriterleri » yeter ki olumsuz olmasin oy » en iyisinin amina koyim » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » grief » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » tatar milli futbol takimi » kulaga kupe olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » empresyonizm » elbe » sevilmedigini bilerek yasamak » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » metal faust » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » istanbul kizlari vs ankara kizlari » simon » emo turkey » damardan giren eski sevgili » yaran msn iletileri » utanc » hayata dair ic burkan detaylar » yaran msn diyaloglari » ask tenceredir