ozurlu gencin yasama sevinci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yasama sevinci
  2. yasama sevinci uyandiran en iyi filmler
  3. yasama sevinci ilkogretim okulu
  4. gripten sonraki yasama sevinci
  5. yasama sevinci veren sarkilar
  6. bazen gelen salak yasama sevinci
  7. uc gencin kalbi
  8. fakir gencin romani
  9. her gencin bir ideolojisinin olmasi
  10. gol sevinci

© 2008 - uludağ sözlük

ozurlu gencin yasama sevinci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozurlu gencin yasama sevinci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozurlu gencin yasama sevinci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » sweden » groundhog day » sozluge yazilan herseyi gercek sanmak » rukneddin uranus olmedi » fars haber ajansi » sut atmadan gol olmaz » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » takimlarin sonundaki spor kelimesinin anlamsizligi » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » 2008 nobel fizik odulu » koylulerdeki ezik durus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » hic » teoman » kadri celik » diogo » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » olympiakos » ilk 11 in altisiyla yatmak » hamo » turgay bahadir » antropometri pergeli » yazarlarin aslinda demek istedikleri » heroes » madde 22 » autoshow 2008