ozur dilemek erdemdir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozur dileyebilmek bir erdemdir
  2. pkk dan ozur dilemek
  3. ozur dilemek
  4. ev hayvanindan ozur dilemek
  5. taraftardan ozur dilemek
  6. o kadar ozur dilemek ki bayilmak
  7. hata yapip ozur dilemek
  8. kufur etmeden once ozur dilemek
  9. ozur dilemek buyukluktur affetmek de
  10. sevgiliyi tugla ile dovup sonra ozur dilemek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yanlis anlasilmis sarki sozleri » pesindeyim » badly drawn boy » cirkin kadin yoktur az votka vardir » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » yaman gezgin kayboldu » adab i muaseret » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » youtube » bokunda boncuk bulmak » yarin gorusuruz » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » losyondayim » ruslar in dunyaya kazandirdiklari » turhal in tarihi eserleri » juiced 2 » adnan menderes » green label » preteen deathfuck » yurtici kargo » 12 eylul 1980 » aidatli uyelik » eskidendi cok eskiden » recep tayyip erdogan » lost » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » canyon defence » acibadem in ara sokaklari » beni birakma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa