ozur de diliyorum ayrica 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozur diliyorum
  2. tum camiadan ozur diliyorum
  3. laiklerden ozur diliyorum
  4. sol frame den ozur diliyorum
  5. 70 milyondan ozur diliyorum
  6. turkiye den ozur diliyorum
  7. uludag sozluk ten ozur diliyorum
  8. ozur diliyorum kendime guluyorum cok hossun
  9. ozur diliyorum sizden giden eski sevgililer
  10. seni sevdigim icin kendimden ozur diliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ozur de diliyorum ayrica başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ozur de diliyorum ayrica ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozur de diliyorum ayrica nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tork » missing » tuncay ozkan » ayrintilar arttikca yalanin inandiriciligi artar » speedy gonzales » gorukle » andris biedrins » handle with care » vatan ugruna olmek istememek » gorunen gol klavuz istemez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci