ozunde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ozunde iyi bir insan
  2. ozunde iyi olmak
  3. hepsi ozunde bir
  4. ozunde iyi cocuk
  5. ozunde ask varsa olumun
  6. sozde degil ozunde cumhuriyetcilik
  7. herkesin ozunde bir cartman yatar
  8. marilyn manson in ozunde iyi insan olma ihtimali
  9. o da olur hepsi olur yeter ki ozunde sevgi olsun

© 2008 - uludağ sözlük

ozunde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ozunde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ozunde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» organik ask » hic » gloria golf resort » erzincanspor » taha ozer » subjektif entry » pilotmont » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » adana da starbucks olmamasi » ahmet yildiz olmedi » okuluma dokunma » pleasure slave » dedo » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » molly sims » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » burak aydos » hellboy » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » karanlik isler » kangaroo » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » sicko » sol frame in mahkemeye donmesi » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » sut atmadan gol olmaz » 2008 nobel fizik odulu » demiroren jimnastik kulubu » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray